Naša priča

Pripovijetka o viziji, izazovima i uspjehu

Direktorova riječ

Posvećenost suvremenim rješenjima

Zdrav san je jedna od osnovnih potreba organizma, preduvjet za normalno funkcioniranje i važan temelj našeg zdravlja. Zato smo za svoj zadatak odabrali stvaranje uvjeta za zdrav i siguran san. Naši proizvodi su rezultat najsuvremenije tehnologije i omogućavaju anatomski i fiziološki optimalne uvjete za regeneraciju tijela.

Naša povijest

Od male ideje do velikog uspjeha

U slikovitom kraju, podno obronaka Psunja, uz Staro Petrovo Selo, samo 7 km od Nove Gradiške, smjestilo se malo mjesto Godinjak. Nalazi se u srcu Zapadne Slavonije, kraja sa stoljetnom tradicijom proizvodnje namještaja. Prije rata su u ovom djelu Hrvatske djelovala velika poduzeća za proizvodnju namještaja. Ti giganti su poslužili kao rasadnik kadrova koji su obnovili proizvodnju kroz male privatne obiteljske firme.

Naša vizija

Zdravim snom do ostvarenja snova

Jedna od tih firmi je i Medi san j.d.o.o. Firma se posvetila izradi madraca, nadmadraca i jastuka. Ovaj projekt obitelji Brčelić se s vremenom izdvojio iz okoline zahvaljujući dosljednoj primjeni najmodernijih tehnoloških dostignuća u izradi ovih predmeta. Postali smo respektabilni dobavljač hotela i raznih ustanova. No fokus našeg djelovanja je bio i biti će i ubuduće opskrba malih potrošača, domaćinstava prvoklasno izrađenim madracima i nadmadracima. Na ovom tržištu smo postigli zavidan ugled, a kako i ne bi kada se baš svaki naš proizvod radi ručno, uz strogu kontrolu, u  specifikacijama određenim od samih klijenata. Omogućili smo tako kupcima da sami definiraju debljinu, oblik i dimenzije proizvoda. S vremenom se naša mreža prodavača raširila po cijeloj zemlji te su naši proizvodi postali dostupni u svakom kutku lijepe naše.

Suvremena tehnologija

Iskusite napredak 21. stoljeća i u snu

Memorijska pjena

U želji da korisnicima naših proizvoda osiguramo najbolje moguće iskustvo, koristimo tehnologiju memorijske pjene. Ona olakšava san prilagođavajući se obliku vašeg tijela čime olakšava bolove osobama koje imaju problema sa kralježnicom, kukovima, trudnicama i sl., njena mekoća smanjuje pritisak na kosti što poboljšava cirkulaciju, a toplinski kapacitet memorijske pjene ugodnu večer i toplo jutro.

Prilagodljiva veličina

Oduvijek vjerujemo u individualni pristup osiguranju kvalitete sna, stoga omogućavamo svojim kupcima da samostalno odaberu željene dimenzije madraca i nadmadraca. Različite osobe, različite sobe, različiti namještaj – prilagođavamo se svemu. Pošaljite nam upit o željenoj širini i dužini svojeg madraca ili nadmadraca i rado ćemo vam pomoći da naš proizvod prilagodite svojem prostoru i svojim potrebama.

Antialergijske navlake

U neprekidnoj težnji da usavršimo naše proizvode, pošli smo korak dalje i dodali našim proizvodima još jedan rezultat visoko-tehnološkog razvoja. Uzevši u obzir upravo nevjerojatan porast broja alergičnih osoba, osobito među mlađom populacijom, odlučili smo presvući naše proizvode tkaninom anti-alergijskih svojstava koja će osobama s tom vrstom problema predstavljati veliko olakšanje u životu.