Kako bismo ukratko opisali Medi San?

Zdrav san je jedna od osnovnih potreba organizma, preduvjet za normalno funkcioniranje i važan temelj našeg zdravlja. Zato smo za svoj zadatak odabrali stvaranje uvjeta za zdrav i siguran san. Naši proizvodi su rezultat najsuvremenije tehnologije i omogućavaju anatomski i fiziološki optimalne uvjete za regeneraciju tijela. Pri tome pomažemo kupcima odabrati zravstveno najispravnije mjesto u domu za smještaj postelje i izbjegavanje zdravstvenih rizika.

Medi San j.d.o.o., direktor

Naša povijest te naša vizija, misija i cilj

U slikovitom kraju, podno obronaka Psunja, uz Staro Petrovo Selo, samo 7 km od Nove Gradiške, smjestilo se malo mjesto Godinjak. Nalazi se u srcu Zapadne Slavonije, kraja sa stoljetnom tradicijom proizvodnje namještaja. Prije rata su u ovom djelu Hrvatske djelovala velika poduzeća za proizvodnju namještaja. Ti giganti su poslužili kao rasadnik kadrova koji su obnovili proizvodnju kroz male privatne obiteljske firme.

Jedna od tih firmi je i Medi san j.d.o.o. Firma se posvetila izradi madraca, nadmadraca i jastuka. Ovaj projekt obitelji Brčelić se s vremenom izdvojio iz okoline zahvaljujuči dosljednoj primjeni najmodernijih tehnoloških dostignuća u izradi ovih predmeta. Postali smo respektabilni dobavljač hotela i raznih ustanova. No fokus našeg djelovanja je bio i biti će i ubuduće opskrba malih potrošača, domaćinstava prvoklasno izrađenim madracima i nadmadracima. Na ovom tržištu smo postigli zavidan ugled.

A kako i ne bi kada se baš svaki naš proizvod radi ručno, uz strogu kontrolu, u  specifikacijama određenim od samih klijenata. Omogućili smo tako kupcima da sami definiraju debljinu, oblik i dimenzije proizvoda. S vremenom se naša mreža prodavača raširila po cijeloj zemlji te su naši proizvodi postali dostupni u svakom kutku lijepe naše.

Uz proizvodni pogon u Godinjaku, dio firme je i moderni call centar s vrijednim telefonistima, smješten u srcu Zagreba, odakle se svakodnevno ugovaraju prodajni sastanci sa stotinama klijenata.

Slijedeći doslovno misiju firme koja naglašava ulogu poduzeća u osiguranju kvalitetnog i zdravog sna, naši zastupnici na terenu pružaju i besplatne usluge detekcije geopatogenog zračenja i analize zdravstvenog stanja.

ŠTO NAŠI KUPCI KAŽU O NAMA?