Zaposlite se u Medi Sanu

Mi smo mala i dinamična firma koja svoje zaposlenike smatra najvažnijim resursom. Zato veliku pažnju polažemo razvoju ljudskih potencijala kroz edukaciju i treninge. Imamo razvijen sustav podrške našim prodavačima na terenu, kroz koji oni dobivaju brze informacije, pomoć i savjete kako što bolje obaviti posao. Vrijedni telefonisti u našem call centru se brinu da svaki naš agent ima svakodnevno ugovorene termine i da se može u potpunosti posvetiti svojim klijentima.

Pružanje pomoći ljudima, posebno u cilju zaštite njihovog zdravlja, veliki je izvor zadovoljstva. No želja nam je da svaki naš prodavač bude snažno motiviran pa smo razvili izrazito poticajan sustav nagrađivanja kojim vaša primanja mogu dosegnuti impresivne brojke.

Zato, ako ste visoko motivirana, komunikativna i vrijedna osoba, koja voli upoznavati ljude i pomagati im, te imate vozačku dozvolu i vozilo, nemojte oklijevati, kontaktirajte nas. Ili imate iskustva u telefonskoj prodaji i ugovaranju sastanaka? Trebamo i takve djelatnike.