Medisanovi madraci su vrh ponude ovih proizvoda na našem tržištu. Svaki pojedini primjerak se ručno radi po dimenzijama i u obliku specificiranom od strane klijenta. Zato ih se može prilagoditi svakom krevetu. Mogu biti jednodjelni ili dvodjelni, različitih dimenzija.

Osnovna karakteristika ovih madrace je korištenje memorijske pjene (više slojeva koji se izmjenjuju s potpornim materijalima). Tako se postiže osnovna funkcija madraca; savršena prilagodba obliku tijela, pružanje potpore na potrebnim mjestima (posebno vratni i slabinski dio kralježnice) i ublažavanje pritiska podloge na izbočene dijelove tijela (zatiljak, lopatice, trtica, pete…). Ovo osigurava dobru cirkulaciju i smanjuje okretanje u snu.

Madraci imaju različitu tvrdoću gornje i doljnje strane, što omogućava prilagodbu osobnim sklonostima ili klimatskim uvjetima jednostavnim okretanjem madraca.

Memorijska pjena omogućava i prilagodbu temperaturi tijela te dobru prozračnost madraca, pojačanu posebno izvedenim kanalima između slojeva madraca. Na taj način se vlaga iz tijela, koju madrac normalno upija, odvodi sa strane van i osigurava ugodno ležanje i maksimalno opuštanje,  spriječava gubitak topline tijela, uz očuvanje trajnosti madraca.

Činjenica da se u jednom, dvije godine starom madracu, prosječno nalazi 2 milijuna grinja, koje se hrane ljuskicama naše kože, nije utješna činjenica za sve veći broj ljudi koji pate od alergije. Zato smo u izradi naših madraca koristili navlake od posebnog antialergijskog materijala koji odbija grinje, gljivice i bakterije. Zato su ovi proizvodi posebno pogodni za osobe koje pate od astme i alergije. Kao dodatnu mjeru predostrožnosti te da bi olakšali održavanje higijene madraca, dodali smo na navlake patent zatvarač koji vam omogućava da navlaku skinete i operete u stroju za pranje rublja. Genijalno, zar ne?

Zar je onda čudno da čvrsto stojimo iza kvalitete svog proizvoda što možemo potkrijepiti i višegodišnjim jamstvom na naše madrace!

Close Menu
×
×

Cart