Analiza zdravstvenog stanja

Rano otkrivanje je najvažniji korak u prevenciji i lječenju bolesti. Zapanjujući razvoj medicine u zadnjih 50 godina nam je ponudio veliku paletu dijagnostičkih metoda koje omogućavaju rano otkrivanje poremećaja u funkciji tijela. Rengen, ultrazvuk, nuklearna magnetna rezonancija, laboratorijska dijagnostika, EEG, EKG…Zvuči sjajno zar ne?

Nažalost, medicina je bussiness kao i sve ostalo, pretrage su skupe, liste čekanja beskrajno duge a liječnici nas na pretrage šalju tek kad se bolest već manifestirala. A tad su i opcije liječenja puno manje nego kada se dijagnostika obavi u samom začetku poremećaja.

Na sreću, tehnološki razvoj sve više omogućava ranu dijagnostiku i u kućnim uvjetima. Jedna od dostupnih opcija je i AMQAT (Automatska Magnetno-Quantna Analiza Tijela). Ovo je metoda razvijena u Sovjetskom Savezu za potrebe njihovog svemirskog programa. Koristila se za praćenje zdravstvenog stanja njihovih astronauta, pilota, vrhunskih sportaša i raznih profesionalaca izvrgnutih zdravstvenim rizicima.

Princip je vrlo jednostavan. Svaki naš organ emitira specifičnu frekfrenciju elektromagnetskih impulsa, nastalu kao rezultat brojnih električnih procesa u tijelu. U uređaju je pohranjena velika količina takvih otisaka, statistički obrađenih, koji predstavljaju zdrava i bolesna stanja pojedinih organa. Te referentne vrijednosti se uspoređuju sa izmjerenim vrijednostima na ispitaniku te se rezultat interpretira uz pomoć kvaliteno obučenog zdravstvenog savjetnika.

Pretraga je relativno brza, mjerenje traje samo nekoliko minuta, potpuno je bezbolna a rezultat je sadržan u 70-ak parametara koji daju cjelovitu sliku svih organskih sustava. Ispitanik drži senzor u ruci dok zdravstveni savjetnik prati mjerenje na monitoru računala koje je spojeno s dijagnostičkim aparatom.

Na kraju mjerenja, savjetnik će vam ispuniti opsežan obrazac sa izmjerenim vrijednostima i detaljno vam obrazložiti rezultate pretrage.

POTPUNO BESPLATNO

Bez ikakve obveze na kupnju bilo kojeg proizvoda.

Telefon: +385 (0)35 387 073

Mobitel: +385 (0)99 4321 998

Close Menu
×
×

Cart